Стіл письмовий L-2p білий Loft design

Код товару:
023151

2 490 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на стіл письмовий L-2p білий Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал стільниці: ДСП
Форма столу: Прямий
Матеріал каркаса: Метал
Ширина, см: 120
Висота, см: 75
Глибина, см: 65
Гарантія: 12 міс.

Стіл письмовий білий L-2p Loft design – це минималистичная модель, виконана в стилі лофт і підійде як для інтер'єру офісу, так і домашнього кабінету, оформленого в сучасному стилі. Строгі і прямі лінії конструкції дисциплінують і налаштовують на робочу атмосферу.

Стіл L-2p універсальний, його можна використати як для листа, так і для роботи за комп'ютером. Міцна конструкція з металу і ЛДСП витримує значні навантаження, легко збирається і не втрачає презентабельного зовнішнього вигляду при частих переїздах.

Особливості і переваги:

  • Сучасний дизайн в стилі лофт;
  • Стільниця з ЛДСП 16 мм з кромкою ПВХ 2 мм;
  • Металевий каркас(порошкова фарба);
  • Вага - 18 кг;
  • Розмір 120х75х65 см;
  • Гарантія - 12 місяців.

Матеріали і комплектація

Стіл письмовий L-2p білий Loft design Для виготовлення стільниці використовується те, що ламінує ДСП 16 мм SwissKrono. Цей матеріал класу Е1 робиться без формальдегіду і безпечний для оточення. Процес ламінування здійснюється з використанням смол меламінів. 2-х міліметрова міцна кромка, стійка до розшаровування і надійно захищає торці столу від вологи і ушкоджень.
Стіл письмовий L-2p білий Loft design

Для зручності і простоти складання стіл оснащений детальною інструкцією і якісною фурнітурою. У комплекті з болтами йде ключ-шестигранник.

Стіл письмовий L-2p білий Loft design

Каркас столу виконаний з металевої труби завтовшки 1,3 мм, квадратного перерізу 25х25 мм Міцність металу обумовлено його якістю і методом обробки - холодне плющення. Цей метод підвищує міцність і твердість металу і в цілому покращує физико-механические властивості. Порошкове покриття на усіх металевих елементах довговічно і стійко.

Стіл письмовий L-2p білий Loft design Пластикові заглушки на ніжках запобігають появам подряпин на підлоговому покритті. А так само роблять процес пересування столу більше безшумним.

2021-10-05

Отправили в день оплаты. Магазин рекомендую

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари