Ковдра Billerbeck Камелія

Код товару:
010692

5 382 грн.

Властивості та опис на ковдра Billerbeck Камелія
Виробник: Billerbeck
Тип ковдри: Стандартне
Матеріал чохла: Сатин
Наповнювач: Верблюжа шерсть
Упаковка: ПВХ чемодан
Забарвлення: Біле
Гарантія: 6 міс.
Ковдра Billerbeck Камелія Ковдра Billerbeck Камелія Ковдра Billerbeck Камелія Ковдра Billerbeck Камелія
Найвища якість Швидка доставка Гарантія від виробника Визнання покупців



Ковдра Камелія Billerbeck пошито з якісних матеріалів і прекрасно підійде для використання взимку і в осінньо-весняний період. Ковдра легка, ніжна на дотик, дуже приємна до тіла. Чохол пошитий з м'якого сатину(100% бавовна, Італія). Наповнення гіпоалергенне і виконано з верблюжої шерсті(100%).

Особливості і переваги ковдри Камелія Billerbeck

Ковдра Billerbeck Камелія

Ковдра прошита квадратами і оброблена по краю кантом. Чохол з 100% бавовняної тканини - сатину. Це дуже міцна і красива тканина, з м'яким матовим блиском.

Ковдра Billerbeck Камелія

Використовується якісна верблюжа шерсть і м'який пуховий підшерсті. Волокна дуже легкі і тонкі, усього лише 15-18 мК, але дуже міцні. Сон під ковдрою з верблюжої шерсті дуже комфортний. Адже шерсть не накопичує статичне електрика, прекрасно пропускає повітря і відводить вологу, а завдяки змісту ланоліну має омолоджуючі і цілющі властивості.

Ковдра Billerbeck Камелія

Три точки тепла по градації кампанії Billerbeck. Ця стандартна зимова ковдра. Для використання в опалюваних приміщеннях і для людей із звичайними потребами в теплі.

Ковдра Billerbeck Камелія

Сучасна упаковка на блискавці і з ручками, виготовлена з поєднання ПВХ і спанбонда. Підходить як для транспортування ковдри, так і для зберігання. Вставки із спанбонда прекрасно пропускають повітря, що дозволяє уникнути парникового ефекту.

Ковдра Billerbeck Камелія

Рекомендований відхід. Що б ковдра завжди залишалася повітряною і м'якою бажано щодня струшувати і розрівнювати вироби, для забезпечення циркуляції повітря. Кілька разів впродовж року необхідно провітрювати ковдру, при вологості повітря не вище 60-65% і уникаючи прямих сонячних променів. При забрудненні можна використати тільки щадну суху хімчистку. Зберігати в затемненому і провітрюваному приміщенні.

Ковдра Billerbeck Камелія Ковдра сертифікована і пройшло санітарно-епідеміологічну експертизу

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари