Матрац ортопедичний InStyle Like (Лайк)

Код товару:
023825

Гарантія 18 місяців

10 684 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний InStyle Like (Лайк)
Виробник: InStyle
Тип матраца: Безпружинні
Жорсткість матраца: 2/3 М'який / Середній
Наповнення матраца: Меморі, Пінополіуретан
Висота матраца: 18-23 см
Висота (см): 20
Ціновий сегмент: Середній
Додаткові властивості: Thermocontrol, Ефект "Зима / Літо"
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 18 мес.

Матрац ортопедичний InStyle Like (Лайк)  - це модель з різносторонньою жорсткістю, яка забезпечує комфортну підтримку та правильне положення хребта під час сну. Настилкові шари складаються з піни Memory, просоченої натуральним латексом та спеціальної піни з високою щільністю, що забезпечує еластичну та пружну підтримку хребта і комфортний рівень жорсткості. Модель має ефект терморегуляції. Терморегулюючі властивості гарантують завжди комфортну для сну температуру. Чохол матраца виготовлений із стрейч-жаккарда та додатково простібаний волокнами льону. Тканина чохла гіпоалергенна, стійка до стирання та не потребує особливого догляду. 

Схема матраса Like
  1. Чохол - стрейч-жаккард прошитий льоном
  2. Піна Memory
  3. FHR Double Color Foam ML
  4. Захисний матеріал Inter-Layer
  5. Піна SHR Foam ML

Матрац ортопедичний InStyle Like - це двостороння модель, заввишки 20 см, з якісним наповненням і прекрасними ортопедичними і анатомічними властивостями. Модель витримує навантаження до 140 кг на 1 спальне місце.

Схема Like

Опис матеріалів і властивості матраца InStyle Like

Матрац ортопедичний InStyle Like (Лайк)

Піна Memory Foam - матеріал складається із комірок з «пам’яттю», які реагують на температуру та вагу тіла людини, ідеально підлаштовуються під його форму. Піна Memory Foam допомагає розподілити вагу тіла сплячої людини на більшій поверхні. Комірки з «пам’яттю» вдвічі знижують тиск голови, плечей, стегон, колін, стоп. Для розкриття максимального ефекту Memory Foam рекомендується використовувати матрац при температурі не нижче 20° С.
 Схема  Stories

FHR Double Color Foam ML - спеціально розроблена двонаправлена піна. Її структура дозволяє повітря легко циркулювати всередині виробу, підтримуючи оптимальний рівень температури. Завдяки цьому матеріал створює неймовірно високий рівень комфорту.

Like  Inter-Layer - матеріал, що використовується для посилення виробу. Він дозволяє підвищити міцність та зносостійкість матраца, уникнути деформації внутрішнього наповнення.

Лайк

Піна SHR Foam ML - це піна з високою щільністю, що забезпечує еластичну та пружну підтримку хребта і комфортний рівень жорсткості.

Матрац ортопедичний InStyle Like (Лайк)

Чохол виготовлений із стрейч-жаккарда і прошитий льоном. Міцна, еластична і практична тканина. Чохол приємний на дотик. Прошивка натуральним льоном 250 г на м2 створює екологічне і гіпоалергенне середовище.

Матрац ортопедичний InStyle Like (Лайк)

Сертифікований товар. Гарантія від виробника 18 місяців.

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари