Матрац ортопедичний Artist Mone

Код товару:
025268

4 456 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Artist Mone
Виробник: Artist
Тип матраца: Безпружинні
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Висота матраца: 13-17 см
Висота (см): 16
Ціновий сегмент: Середній
Основа матраца: Блок пінополіуретану
Додаткові властивості: Вакуумна упаковка
Вакумна упаковка: Так
Гарантія: 36 міс.

Матрац ортопедичний Artist Mone- це модель на основі блоку піни Smart foam® care, який забезпечує комфортну підтримку і правильне положення хребта під час сну. Матрац невисокий, підійде не лише для дорослої спальні, але і для другого ярусу підліткових ліжок.

Матрац доставляється скрученим у вакуумній упаковці. Завдяки цьому його легко можна підняти в квартиру або занести у будинок. Після розпаковування матрац відновлює свою форму і перетворюється на повноцінне спальне місце.

Склад матраца Artist Mone

Матрац ортопедичний Artist Mone
  • Чохол стрейч Art Deluxe
  • Comfort sense
  • Air layer
  • Піна Smart foam® care

Матрац ортопедичний Artist Mone- це двостороння модель помірної жорсткості, заввишки 16 см, з якісним наповненням і чудовими ортопедичними і анатомічними властивостями. Модель витримує навантаження до 150 кг на 1 спальне місце. 

 

Опис матеріалів матраца Artist Mone

Матрац ортопедичний Artist Mone

Основа матраца - блок з піни Smart foam® care. Це матеріал з високим рівнем еластичності і повітропроникності, а також підвищеною щільністю, вона на 25% вище чим у звичайної піни. Для вираженого ортопедичного і анатомічного ефекту застосовується семизональна різка Сare.

Матрац ортопедичний Artist Mone Comfort sense - легкий і міцний матеріал, додає виробу м'якості, чудова пропускає повітря, створює комфортний мікроклімат під час сну.
Матрац ортопедичний Artist Mone Air layer - екологічно чистий нетканий матеріал, дуже міцний, сприяє циркуляції повітря усередині матраца.

Матрац ортопедичний Artist Mone

Чохол Art Deluxe – виготовлений з міцного бельгійського стрейча. Дизайн чохла вишуканий і елегантний. Тканина ніжна і приємна на дотик, не електризується, міцна і довговічна.

Матрац ортопедичний Artist Mone

Сертифікований товар. Гарантія від виробника 3 роки. 

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари