Матрац на незалежних пружинах з піною мемори Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness

Код товару:
011673

6 638 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац на незалежних пружинах з піною мемори Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness
Виробник: Sleep&Fly Fitness
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий, 3/4 Середній / Жорсткий, 3 Середній
Наповнення матраца: Меморі, Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 130 кг
Висота (см): 23
Матеріал чохла: Тканина стрейч преміум-класу з віскозою
Додаткові властивості: Clima Balance
Вакумна упаковка: Немає

Матрац Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness - це модель з різнобічною жорсткістю, прекрасний вибір для людей які люблять різноманітності, а так само для підлітків, оскільки поступово їх вага збільшується і виникає потреба в твердішому спальному місці. Основа матраца - посилена система пружин Anatomic Multy Zone 3, яка забезпечує ефективну зональну підтримку тіла під час сну.

Склад матрацу 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness

Матрац на незалежних пружинах з піною мемори Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness
  • Чохол - тканина стрейч з віскозою і системою Clima Balance
  • Піна Memory Foam з масажним ефектом
  • Термовойлок
  • Посилена система пружин Anatomic Multy Zone 3, скріплена по периметру рамою з прокатної сталі
  • Термовойлок
  • Піна з масажним і ортопедичним ефектами
  • Євроборт з піни по периметру

Матрац Оптима 2в1 Fitness - це новинка 2018 року, модель заввишки 23 см і розрахована на навантаження до 130 кг на 1 спальне місце. Наявність у складі матраца піни Memory Foam робить цю модель дуже комфортабельною і зручною. Матрац Оптима - це здоровий сон, відпочинок хребта і відмінний настрій упродовж усього дня після відпочинку на цьому матраці.


Опис матеріалів матраца Оптима 2в1 Fitness

Матрац на незалежних пружинах з піною мемори Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness Посилена система пружин Anatomic Multy Zone 3 - це основа матраца, в цьому блоці пружини розташовані незалежно один від одного і поміщені в кишеньки із спанбонда. Це дозволяє більше точково розподіляти навантаження з кожної частини тіла сплячого і забезпечувати максимально правильне положення вашого хребта під час сну. Пружинний блок поділений на три зони і забезпечує делікатну підтримку шийного і грудного відділів, жорсткішу підтримку в районі стегон і комфортну в районі ніг. Для міцності блок скріплений по периметру рамою з прокатної сталі

Матрац на незалежних пружинах з піною мемори Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness

Memory Foam - це особливий матеріал, який має ефект "пам'яті". Чуйно реагуючи на тиск і температуру, він прогинається і ідеально повторює контури людського тіла. Надає делікатну підтримку, сприяє максимально повному розслабленню м'язів, перешкоджає перетискуванню посудин, що сприяє нормалізації тиску під час сну. Для розкриття максимального ортопедичного ефекту матеріалу Memory Foam рекомендується використати матрац при температурі не нижче 20 ° С.

Матрац на незалежних пружинах з піною мемори Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness Піна з масажним эфектом - це сучасний матеріал, еластичний і пружний. Завдяки хвилястій поверхні забезпечує масажний ефект під час сну. Анатомічний, підлаштовується під контури сплячого людина, а так само не накопичує пил і гіпоалергенний.

Матрац на незалежних пружинах з піною мемори Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness Термовойлок складається із спресованих під великим тиском синтетичних і натуральних волокон і грає роль бар'єру між пружинним блоком і настильними шарами, збільшуючи довговічність конструкціям. А так само надає додаткову жорсткість матрацу і сприяє більше рівномірному розподілу навантаження на спальне місце.

Матрац на незалежних пружинах з піною мемори Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness

Єврокаркас потрібний для підтримки форми матраца і є прямокутними брусками з щільного пенополиуретана, розташованими по периметру. Використання єврокаркаса дозволяє уникнути деформації виробу і подовжує його термін служби.

Матрац на незалежних пружинах з піною мемори Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness Чохол з тканини стрейч (Бельгія) преміум-класу з віскозою (38%), міцний і зносостійкий, дуже простий у відході, приємний на дотик і презентабельний на вигляд.

Матрац на незалежних пружинах з піною мемори Оптима 2в1 (Optima 2в1) Sleep&Fly Fitness Ця система прийшла на зміну эффекту"зима-лето" і завдяки якісній циркуляції повітря у внутрішніх шарах матраца забезпечує комфортний мікроклімат у будь-яку пору року.

2021-11-10

Заказ оформила в сб вечером. На следующий день перезвонила менеджер Яна для согласования деталей по заказу. А в пт уже отправили. Оказалось, что помимо бесплатной доставки есть еще подушка в подарок. Ну прикольно :)

Наши менеджеры всегда на связи независимо от дня недели. Очень рады, что мы удовлетворили вас. Приходите к нам еще !

2021-11-09

Я очень много работаю и безумно устаю, живу на съемной квартире и там матрас если сказать плохой, то это значит похвалить. В один из выходных дней я психонула и начала смотреть матрас на замену этому жалкому подобию матраса. Просмотрела много сайтов, цены везде одинаковые, доставку тоже бесплатную почти все предлагают, разница только в подарках наматрасник, одеяло, подушка. Остановилась на этом сайте, потому что тут со мной общались, отвечали, задавали вопросы. Видно, что менеджеру важно не впарить, а продать качественно, я знаю о чём говорю, так как сама работаю в продажах. Матрас доставлен, я сплю уже больше месяца совершенно по другому. Стала добрее и бодрее. Спасибо!

Какой отзыв, во прям приятно! Спасибо, что нашли время написать рекомендацию о работе нашего интернет-магазина. Мы рады, что смогли принять участие в налаживании вашего сна :)

2021-10-18

Отличный матрас. Отправили раньше положенного срока. Спасибо за подарок

2021-10-13

Матрас купили родителям на годовщину свадьбы. 1 раз ночевали на нем. Теперь вот ждем когда нам такой же доставят :)))))) Очень приятный бонус в виде доставки и подарочной подушки

2021-09-22

Брали матрас по акции +в подарок отправили подушку. Очень приятно спать на нем. Мы в восторге. Наконец-то я высыпаюсь. После нашего дивана - это прям рай

Написати відгук

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари