Матрац ортопедичний Arabeska Tanami

Код товару:
023427

5 238 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Arabeska Tanami
Виробник: Arabeska
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 150 кг
Висота (см): 21
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Матрац ортопедичний Arabeska Tanami виготовлений на основі пружинного блоку Seven–Z pocket, який забезпечує комфортну підтримку і правильне положення хребта під час сну. Настилочний шар з піни з 3D порізкою. Прошарком між пружинним блоком і настильними шарами є protect layer. Чохол матраца виготовлений з бельгійського стрейч підвищеної щільності.

Склад матраца Arabeska Tanami

Матрац ортопедичний Arabeska Tanami
  • Чохол deluxe Floral
  • Seven–Z foam
  • Ultra protect layer
  • Пружинна система «Seven–Z pocket»
  • Єврокаркас.

Матрац ортопедичний Arabeska Tanami – це двостороння модель, висотою 21 см, з якісним наповненням і прекрасними ортопедичними і анатомічними властивостями. Модель витримує навантаження до 150 кг на 1 спальне місце.

 

Опис матеріалів і властивості матраца Arabeska

Tanami

 

 

Матрац ортопедичний Arabeska Tanami

Основа матраца - пятизональный блок незалежних пружин Seven-Z pocket, який забезпечує правильну підтримку хребта під час сну, позбавлений дискомфортного ефекту коливання і рівномірно розподіляє навантаження по поверхні матраца.

Матрац ортопедичний Arabeska Tanami

 

Seven-Z foam - це комфортна піна з 3D порізкою і поділом на сім анатомічних зон. Кожна зона від голови до стоп отримує необхідну по жорсткості підтримку. Піна прекрасно пропускає повітря, створює комфортний мікроклімат під час сну.

Матрац ортопедичний Arabeska Tanami

Ultra Protect layer - етпро матеріал з суміші натурального волокна, шести, бавовни, джуту і синтетичних ниток. Злужіт захисної прошарком між пружинним блоком і іншими шарами матраца, так само він забезпечує додаткову пружність, підвищує експлуатаційні характеристики матраца.

Матрац ортопедичний Arabeska Tanami

Чохол Floral delux – виготовлений з міцного бельгійського стрейчу. Дизайн чохла вишуканий і елегантний. Матеріал міцний і довговічний, підвищена на 20% щільність тканини.

Матрац ортопедичний Arabeska Tanami

Сертифікований товар. Гарантія від виробника 3 роки.

 

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари