Матрац ортопедичний Козак Кокос Матролюкс

Код товару:
024001

Гарантія 2 роки

До конца акции осталось:

4 332 грн.

5 096 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Козак Кокос Матролюкс
Виробник: MatroLuxe
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 3/4 Середній / Жорсткий
Навантаження на спальне місце: 150 кг
Висота (см): 21
Основа матраца: Блок незалежних пружин Pocket spring
Вакумна упаковка: Немає

Матрац Козак Кокос - це двостороння модель із середнім/жорсткимрівнем жорсткості, посилена металевою рамкою. Основа матраца - незалежний пружинний блок із піною з мікромасажним ефектом. Матрац Козак Кокос  - це модель з якісним наповненням, спеціально розроблений для людей, які дбають про своє здоров'я і віддають перевагу повноцінному відпочинку.

Склад Матрацу Козак Кокос Матролюк

Матрац  ортопедичний Козак Кокос Матролюкс 1.Чохол - тканина жаккард.
2.Піна з масажним ефектом.
3.Кокосова койра.
4.Термоповсть.
5.Незалежний пружинний блок Pocket Spring.
6.Єврокаркас.

Матрац Козак Кокос – це модель висотою 21 см, розрахована на навантаження до 150 кг на 1 спальне місце. Наявність у складі матраца незалежного пружинного блоку з піною з мікромасажним ефектом робить цю модель зручною і дуже комфортною для відпочинку.

Опис матеріалів матрацу Козак Кокос

Матрац  ортопедичний Козак Кокос Матролюкс Піна з масажним ефектом - це сучасний матеріал, насичений киснем, еластичний і пружний. Піна забезпечує комфортні умови під час сну, а також не накопичує пил і гіпоалергенна.
Матрац  ортопедичний Козак Кокос Матролюкс Кокосова койра- природний матеріал із кокосових волокон, додає матрацу необхідну жорсткість. За рахунок своєї волокнистої структури, кокосовий прошарок має відмінну природну вентильованість і прекрасний теплообмін.
Матрац  ортопедичний Козак Кокос Матролюкс Пружинний блок Pocket Spring – це блок незалежних пружин, який забезпечує правильну підтримку хребта під час сну, позбавлений дискомфортного ефекту коливання та рівномірно розподіляє навантаження по поверхні матраца.
Матрац  ортопедичний Козак Кокос Матролюкс Термоповсть - складається з спресованих під великим тиском синтетичних і натуральних волокон і відіграє роль бар'єру між пружинним блоком і шарами настилу, збільшуючи довговічність конструкціям. А також надає додаткову жорсткість матрацу та сприяє більш рівномірному розподілу навантаження на спальне місце.
Матрац  ортопедичний Козак Кокос Матролюкс Чохол із тканини жаккард міцний і зносостійкий, дуже простий у догляді, приємний на дотик та презентабельний на вигляд.
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари