Стіл письмовий Z-110 Loft design

Код товару:
010185

3 690 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на стіл письмовий Z-110 Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал каркаса: Метал
Ширина, см: 110
Висота, см: 75
Глибина, см: 58
Гарантія: 12 міс.
Стіл Z-110 - це незвичайна модель. Стіл виконаний в стилі лофт згідно останніх тенденцій і підійде як для інтер'єру офісу, так і домашнього кабінету або підліткової кімнати. Суворі і прямі лінії конструкції дисциплінують і налаштовують на робочу атмосферу.
Особливість даної моделі в Z-образних ніжках, які надають неповторний шарм і ексклюзивність. Додатково стіл можна укомплектувати мобільною тумбою L-420. А також високим стелажем L-190 або більш низьким варіантом - стеллажом L-125.
Лофтові меблі не зовсім звичні для пострадянського простору і тільки починають набирати популярність на території України. Компанія Loft design, використовуючи високоякісні матеріали, німецьке обладнання і нестандартний дизайнерський підхід в своїй продукції, змогла найбільш точно, відобразити індустріальний дух стилю лофт.

Стіл Z-110 універсальний, його можна використовувати як для письма, так і для роботи за комп'ютером. Міцна конструкція з металу та австрійського ЛДСП витримує значні навантаження, легко збирається і не втрачає презентабельного зовнішнього вигляду при частих переїздах.

Забарвлення стільниці варіюється від натурально-світлого кольору "Дуб Борас" до насичено-темного "Венге Корсика", поверхня столу приємна на дотик, із зображенням природної структури дерева. Металевий каркас виготовляється в двох кольорових рішення: хром і чорний.

Для людей з нестандартним мисленням, які не приймають банальності в інтер'єрі будинку або офісу, стіл в стилі лофт ідеальний вибір.

Застосовані матеріали і комплектація

дсп Для виготовлення стільниці використовується ламіноване ДСП 16 мм Swiss Krono. Даний матеріал класу Е1 виробляється без формальдегіду і безпечний для оточуючих. Процес ламінування здійснюється з використанням меламінових смол. Висока якість ЛДСП і багата фактура забарвлення підкреслюють привабливий зовнішній вигляд стільниці. 2-х міліметрова міцна крайка, стійка до розшарування і надійно захищає торці столу від вологи і пошкоджень.
болти

Для зручності і простоти збірки стіл оснащений докладною інструкцією і якісною фурнітурою. У комплекті з болтами йде ключ-шестигранник.

профіль

Каркас столу виконаний з металевої труби товщиною 1,3 мм, квадратного перетину 25х25 мм. Міцність металу обумовлено його якістю і методом обробки - холодна прокатка. Даний метод підвищує міцність і твердість металу і в цілому поліпшує фізико-механічні властивості. Порошкове покриття на всіх металевих елементах довговічне і стійке.

заглушки Пластикові заглушки на ніжках запобігають появі подряпин на підлозі. А також роблять процес пересування столу тихішим.

 

В інтернет магазині «Мир Дома» ви можете купити письмовий стіл в стилі лофт з доставкою не тільки до великих міст (Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Миколаїв, Суми), але і у віддалені куточки України. На всю продукцію Loft design поширюється гарантія - 12 місяців. 

Варіанти забарвлення ДСП

Стіл письмовий Z-110 Loft design Стіл письмовий Z-110 Loft design Стіл письмовий Z-110 Loft design Стіл письмовий Z-110 Loft design
Горіх Модена Дуб Борас Венге корсика Дуб палена

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари