Стіл письмовий L-81 Loft design

Код товару:
005458

7 690 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на стіл письмовий L-81 Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал каркаса: Метал
Ширина, см: 145
Висота, см: 75
Глибина, см: 65
Гарантія: 12 міс.

Витвір мистецтва від творців компанії Лофт Дизайн - стіл керівника Л-81. Зовнішній вид просто шикарний. Здвоєна стільниця, симетричні тумби, металеві елементи під хром, які надають цьому письмовому столу сучасний і стильний вид.

Цю Модель частіше вибирають для себе керівники підприємств, власники бізнесу і просто любителі солідних і якісних меблів. Стіл керівника зачаровує з першого погляду. Значні габарити, багата колірна гама, симетричний дизайн і поєднання високоякісного ЛДСП і сріблястого металу. Професіонали компанії Loft Design постаралися на славу і створили дійсно крутий товар.

Вам доступні варіанти забарвлень ЛДСП:

- темно коричневий Венге Луізіана

- коричневий Горіх Модена

- попелясто-сірий Дуб Палена

- світлий Дуб Борас

Ретельно підбирали кожний колір для того, щоб Модель виглядала максимально красиво.

Стільниця товщиною 32 мм проклеена товстою 2-х міліметровою протиударною кромкою. На ящиках і дверцятах використовуються металеві ручки 128 мм. Ящики м'яко і безшумно висуваються завдяки використанню якісних телескопічних напрямних.

Відмінною рисою письмового столу L-81 є то, що тумба і стільниця з'єднується за допомогою металевого прямокутного профілю. А також тумби стоять не на підлозі, а спираються на металеві поставки. Стіл Л81 виглядає повітряним і значним одночасно. При цьому він стійкий і практичний. Відстань між тумбами становить порядку 614 міліметрів, так що Вам буде зручно сидіти за цим столом. І між тумбами без проблем поміститься будь-яке крісло. Висота столу від підлоги 75 сантиметрів, так що навіть високим людям буде комфортно працювати за письмовим столом L-81.

Металеві елементи пофарбовані в сріблясту фарбу під хром шляхом порошкового фарбування. Металеві деталі зроблено надійно та якісно, завдяки використанню інноваційного методу холодного штампування металевих деталей. Таким чином, метал не піддається термичній обробці. Виріб виходить більш акуратними і точними, при цьому метал, оброблений таким чином, ще й більш міцний і довговічний.

Без сумніву цей стіл стане подарунком для Вас і прикрасить будь-який інтер'єр. Будь то домашній робочий кабінет чи кабінет директора багатомільйонного підприємства.

Робочий стіл L-81 Loft Design - це місткий, функціональний, стильний стіл в сучасному дизайні. Завдяки металевим ніжкам стіл виглядає елегантно, незважаючи на значні розміри. Масивна стільниця підкреслює надійність столу і надає йому солідний вид. Зліва розташовується тумба з двома об'ємними ящиками, а справа тумба з однією полицею. Стіл може бути виготовлений в будь-який з чотирьох забарвлень ДСП, що дозволяє вибрати варіант найбільш підходящий до вашого інтер'єра. У виробництві використовується ламіноване ДСП із текстурою BS і якісна надійна фурнітура.

Переваги столу:

- Сучасний стиль

- місткі тумби

- масивна стільниця

- міцний металевий каркас, з порошковим фарбуванням

- ЛДСП з текстурою BS, спеціально розробленюї для офісних меблів, гладкою і стійкої до стирання.

Варіанти забарвлення ДСП

Стіл письмовий L-81 Loft design Стіл письмовий L-81 Loft design Стіл письмовий L-81 Loft design Стіл письмовий L-81 Loft design
Горіх Модена Дуб Борас Венге корсика Дуб палена

Ви можете купити Письмовий стіл Loft design L-81 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Письмовий стіл Loft design L-81 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари