Стіл журнальний L-5 Slider Loft design

Код товару:
024501

4 390 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на стіл журнальний L-5 Slider Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал стільниці: ДСП
Розміри (Шир/Вис/Гл), см: 95х45х54 см
Гарантія: 12 міс.
Cтіл  журнальний L-5 – це модель, виконана в стилі лофт, підійде як для інтер'єру офісу, так і для домашнього кабінету, оформленого в сучасному стилі. Суворі і прямі лінії конструкції дисциплінують і налаштовують на робочу атмосферу.
Стіл L-5 універсальний, його можна використати як для письма, так і для роботи за комп'ютером. Міцна конструкція з металу і австрійського ЛДСП витримує значні навантаження, легко збирається і не втрачає презентабельного зовнішнього вигляду при частих переїздах.
Забарвлення стільниці варіюється від натурально-світлого кольору «Дуб Борас» до насичено-темного «Венге Луізіана». Поверхня столу приємна на дотик, із зображенням природної структури дерева. Металевий каркас виготовляється в чорному кольорі.
Для людей з нестандартним мисленням, не приймаючих банальності  в інтер'єрі будинку або офісу, стіл в стилі лофт ідеальний вибір.

Особливості і переваги:

  • Сучасний дизайн в стилі лофт;
  • Стільниця з ЛДСП;
  • Металевий каркас: матово-чорний (порошкова фарба);
  • Вага - 18 кг;
  • Розмір ш/в/г - 95х45х54 см;
  • Гарантія - 12 місяців.

Відео журнального столу L-5 Slider

Використані матеріали і комплектація

Стіл журнальний L-5 Slider Loft design Для виготовлення стільниці використовується ламіноване ДСП Swiss Krono. Цей матеріал класу Е1 робиться без формальдегіду і безпечний для оточення. Процес ламінування здійснюється з використанням смол меламінів. Високу якість ЛДСП і багата фактура забарвлення підкреслюють привабливий зовнішній вигляд стільниці. Міцна кромка, стійка до розшаровування і надійно захищає торці столу від вологи і ушкоджень.
Стіл журнальний L-5 Slider Loft design

Для зручності і простоти складання стіл оснащений детальною інструкцією і якісною фурнітурою. 

Стіл журнальний L-5 Slider Loft design

Каркас столу виконаний з металевої труби. Міцність металу обумовлено його якістю і методом обробки - холодне плющення. Цей метод підвищує міцність і твердість металу і в цілому покращує физико-механические властивості. Порошкове покриття на усіх металевих елементах довговічно і стійко.

Варіанти забарвлень ДСП

Стіл журнальний L-5 Slider Loft design Стіл журнальний L-5 Slider Loft design Стіл журнальний L-5 Slider Loft design Стіл журнальний L-5 Slider Loft design
Горіх Модена Дуб Борас Венге Луізіана Дуб Палена

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари