Фильтры

Ціна

1760 грн. - 12209 грн.

Ширина, мм

1 - 1200

Висота, мм

40 - 780

Глибина, мм

40 - 800

Журнальні столики 

популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні
популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні

Ці журнальні столики в березні 2024

Журнальні столики Ціна
Стіл журнальний L-1білий Loft design 2 490 грн.
Стіл журнальний D-60 Loft design 2 690 грн.
Комплект журнальних столів Vetro Mebel CT-30 Беатріс ребекка грей/чорний 5 323 грн.
Стіл журнальний Lisa Basic II білий Signal 2 966 грн.
Стіл журнальний Дельта Дуо Loft design 3 440 грн.

Найчастіні питання про Журнальні столики

Журнальні столики

Журнальний столик & mdash; це досить поширений предмет меблів. Використовується для розміщення газет, книг, журналів, попільничка також предметів декору. За таким столиком зручно розмовляти з рідними або друзями в Києві, за чашкою кави або чаю.

Класифікація

У залежності від використання, розрізняють журнальні столики наступних видів. Звичайні. На них зберігають книги, журнали і газети. Такий стіл для зручності обладнаний полицями і висувними ящиками. Деякі моделі оснащені осередками для газет, розміщеними під стільницею. Обідня. Це мініатюрна копія самого звичайного обіднього столу. Спирається стільниця на одну або кілька ніжок. Стіл зручний для імпровізованих чаювань. Доречна ця меблі і в офісі, в кімнаті відпочинку для керівника і чи співробітників. Столик-платформа. Спирається на одну ніжку, розташовану по центру. Використовується як підставка під квіткову вазу, телефон або настільну лампу. Прідіванная модель. Найчастіше, такий журнальний столик має П-подібну форму. Опора столу знаходиться під диваном, а стільниця розташована безпосередньо над сидінням. Стіл трансформер. Може змінювати свої розміри. Складена меблі більш ніж компактна, а в розкладеному стані являє собою повноцінний стіл. Столик-вітрина. Стільниця виконана зі скла, а під нею розташована полиця для сувенірів. Деякі моделі в Україні оснащені баром для напоїв. Декоративний. Функціональність цього дизайнерського вироби практично нульова. Використовується воно тільки для прикраси приміщення.

Стіл журнальний: матеріали виготовлення

Дерево & mdash; натуральний, красивий, теплий, екологічно чистий матеріал. Недолік у нього один: висока вартість. Вписати дерев'яний журнальний столик можна в будь-який дизайн, за винятком високотехнологічного. Для меблів, найчастіше, використовують такі породи деревини, як дуб, вишня, береза, горіх, сосна. Елітні меблі виготовляється з ротанга, темного горіха або венге. ДСП & mdash; бюджетний варіант, по міцності якостями значно поступається дереву. Крім невисокої ціни, перевагою ДСП є велике число варіантів забарвлень: від однотонного фарбування до реалістичної імітації різних порід дерева або виробленого каменю. МДФ. Як і ДСП, створюється на основі відходів деревообробки. Вироби з МДФ дорожче, ніж ДСП, але співвідношення ціни і якості вважається оптимальним. Скло. Міцний, красивий, порівняно бюджетний матеріал. Дуже добре підходить для невеликих вузьких кімнат, оскільки візуально розширює простір. Скло добре очищається від забруднень, стійке до механічних впливів. Метал. Найчастіше, використовується в поєднанні з іншими матеріалами. Стіл журнальний, виконаний тільки з металу, впишеться хіба що в інтер'єри & ldquo; хай-тек & rdquo; або & ldquo; техно & rdquo ;. Камінь (натуральний або штучний). Кам'яна стільниця виглядає дуже красиво, але такий стіл досить масивний і вимагає ретельного догляду. Поєднання матеріалів. Найчастіше зустрічається поєднання металевого (МДФ, ДСП) підстави і стільниці зі скла.

Варіанти форми

За формою стільниці розрізняють столики круглої, овальної, квадратної, трикутної і прямокутної форм. Буває стільниця неправильної, химерної форми. Виріб з круглою стільницею найкраще виглядає по центру кімнати. Якщо в сім'ї є діти, краще вибрати позбавлені кутів овальні і круглі моделі. Вибір тієї чи іншої форми для журнального столика залежить від обрисів меблів в приміщенні. Наприклад, якщо всі предмети відрізняються плавними лініями, то краще вибрати модель у формі кола або овалу.

Можливі стильові рішення

Купівля столика певного дизайну залежить від стилю, в якому витримана вітальня. Класика. Це масивні меблі з натурального дерева, відрізняється простою конструкцією і строгою геометрією. Журнальний столик в класичному стилі виглядає багато і респектабельно. Модерн & mdash; це столик неправильної форми із закругленими кутами. Хай-тек & mdash; витончений, легкий, ультрасучасний стиль, з мінімумом декору. Типовий варіант для вітальні & ldquo; високотехнологічного & rdquo; стилю & mdash; це легка конструкція зі стільницею зі скла і металевою основою. Етно. Цей стиль передбачає використання натуральних матеріалів або їх реалістичною імітації. Як правило, для прикраси використовуються етнічні орнаменти.

Кілька порад щодо вибору

Розмір журнального столика обов'язково повинен відповідати габаритам приміщення. Маленька модель загубиться в просторій кімнаті, а масивний столик візуально зробить невелику кімнату зовсім крихітною. Важливо, щоб вам було зручно сидіти за столиком. Особливо, якщо ви вибираєте модель для чаювання.

Як оформити заявку через інтернет

Придбати красиву якісні і недорогі меблі ви зможете на сайті інтернет-магазину Світ Будинки. Продумана система фільтрів сайту дозволить вам швидко підібрати по каталогу потрібний варіант. Пройде зовсім небагато часу, і ви отримаєте своє замовлення.

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.