Матрац безпружинний з кокосом Doctor Health Ортопедік Максі Ефект Нью (Orthopedic Maxi Effect New) Doctor Health

Код товару:
001212

29 051 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац безпружинний з кокосом Doctor Health Ортопедік Максі Ефект Нью (Orthopedic Maxi Effect New) Doctor Health
Виробник: Doctor Health
Тип матраца: Безпружинні
Жорсткість матраца: 4/5 Жорсткий / Підвищена жорсткість
Наповнення матраца: Меморі, Без пінополіуретану, Латекс, Кокосова койра
Висота матраца: 18-23 см
Висота (см): 18
Ціновий сегмент: Преміум клас
Додаткові властивості: Система вентиляції Beeform
Вакумна упаковка: Немає

Відеоогляд на матрац Maxi Effect New Doctor Health

Матрац безпружинний з кокосом Doctor Health Ортопедік Максі Ефект Нью - це модель преміум-сегмента на основі сучасних та високоякісних матеріалів. Матрац розроблений згідно з рекомендаціями лікарів-ортопедів і забезпечує не тільки комфортний сон, але і профілактику захворювання опорно-рухової системи.

Що дає сон на матраці Orthopedic Maxi Effect New від Doctor Health:

  • Розслаблення спини і м'язів шийно-грудного відділу хребта у людей, які не мають часу на повноцінний відпочинок протягом робочого тижня.
  • Швидке та ефективне розвантаження спини.
  • Зменшення дискомфорту у верхній частині спини у людей, які більшу частину часу проводять за робочим столом.
  • Відновлення не тільки фізичне, а й емоційне.
  • Підвищення тонусу всього організму.

Склад матраца Orthopedic Maxi Effect New від Doctor Health по шарах:

Матрац безпружинний з кокосом Doctor Health Ортопедік Максі Ефект Нью (Orthopedic Maxi Effect New) Doctor Health
  • Чохол - тканина стрейч З просоченням HyCare®
  • Натуральний перфорований латекс з масажним ефектом
  • Ортопедична піна Orthogel високої щільності
  • Внутрішня система вентиляції Beeform®
  • Кокосова койра Double Latex
  • Внутрішня система вентиляції Beeform®
  • Піна Memory Foam

Матрац Orthopedic Maxi Effect New Doctor Health  – це двостороння беспружиная модель висотою 23 см і розрахована на навантаження до 130 кг на 1 спальне місце. Жорсткість з одного боку матраца підвищена, з іншого помірна і підходить для людей, що віддають перевагу сон на твердій поверхні.

Опис матеріалів і властивості матраца Orthopedic Maxi Effect New Doctor Health

Матрац безпружинний з кокосом Doctor Health Ортопедік Максі Ефект Нью (Orthopedic Maxi Effect New) Doctor Health Піна Orthogel - інноваційний матеріал, в якому поєднані кращі властивості піни високої щільності і гранул термогелю. Таке поєднання забезпечує першокласну підтримку хребта і максимальне розслаблення. Гранули термогелю у складі ортопедичної піни збільшують її еластичність, підвищуючи стійкість до деформації і прискорюють відновлення форми після експлуатації матраца. Гранули гелю підсилюють терморегуляцію матеріалу, вбираючи надлишок тепла, підтримуючи комфортний температурний режим під час сну.
Матрац безпружинний з кокосом Doctor Health Ортопедік Максі Ефект Нью (Orthopedic Maxi Effect New) Doctor Health Піна Memory Foam - матеріал складається з клітинки з "пам'яттю", які реагують на температуру і вагу тіла, ідеально підлаштовуються під його форму, точно повторюючи контури. Піна Memory Foam допомагає розподілити вагу тіла сплячої людини на більшій поверхні. Клітинки з "пам'яттю" вдвічі знижують тиск голови, плечей, стегон, колін, стоп. Для розкриття максимального ортопедичного ефекту матеріалу Memory Foam рекомендується використовувати матрац при температурі не нижче 20° С.
Матрац безпружинний з кокосом Doctor Health Ортопедік Максі Ефект Нью (Orthopedic Maxi Effect New) Doctor Health Latex - натуральний матеріал, виготовлений з екстракту соку гевеї. Завдяки спеціальній обробці латекс набуває мікропористу структуру, подібну до будови бджолиних сотів, із заповненими повітрям осередками. Пориста поверхня латексу надає матрацам виняткову м'якість, забезпечуючи зручність і комфорт. Таким чином здійснюється рівномірний розподіл повітря в матраці, гарантуючи кращу вентиляцію внутрішніх шарів і неперевершений масажний ефект.
Матрац безпружинний з кокосом Doctor Health Ортопедік Максі Ефект Нью (Orthopedic Maxi Effect New) Doctor Health Кокосова койра Double Latex - п'ятдесятивідсоткове латексирование кокосової койри наділяє матрац посиленими ортопедичними і анатомічними властивостями. Просочення латексом, додає матеріалу подвійного захисту від пилових кліщів і розмноження бактерій. Завдяки подвійний латексації матеріал на 30 % краще абсорбує вологу і підтримує оптимальний мікроклімат спального місця. Застосування кокосової койри Double Latex у складі матраца збільшує рівень його жорсткості на 40 %.
Матрац безпружинний з кокосом Doctor Health Ортопедік Максі Ефект Нью (Orthopedic Maxi Effect New) Doctor Health Внутрішня система вентиляції Beeform® - це нова технологія терморегуляції, яка запатентованна виробником. Система добре пропускає повітря, а через особливого переплетення волокон всередині має високу еластичність. Він поглинає надмірну вологу і швидко виводить її назовні, підтримуючи природний температурний баланс.
Матрац безпружинний з кокосом Doctor Health Ортопедік Максі Ефект Нью (Orthopedic Maxi Effect New) Doctor Health

Тканина стрейч з просоченням HyCare® - антимікробна просочування в складі тканини чохла забезпечує чистоту і свіжість матраца. Захищає його від пилу, мікробів і неприємних запахів.

 

 

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари