Подушка пір'яна Billerbeck Дана

Код товару:
012720
Передплата 20%

816 грн.

Властивості та опис на подушка пір'яна Billerbeck Дана
Виробник: Billerbeck
Наповнювач: Гусячий пух (15%), перо (85%).
Наповнювач: Пух перо
Подушка пір'яна Billerbeck Дана Подушка пір'яна Billerbeck Дана Подушка пір'яна Billerbeck Дана Подушка пір'яна Billerbeck Дана
Найвища якість Швидка доставка Гарантія від виробника Визнання покупців

Доступні розміри та вага наповнювача*

50х70 см 900 г
60х60 см 900 г
68х68 см 1300 г

Подушка пір'яна Billerbeck Дана комфортна і зручна модель з високоякісних матеріалів. Чохол м'який на дотик, дуже приємний, забарвлення з квітковою композицією, пошитий з щільного тика (100% бавовна). Наповнення виконано з пуху гусячого (15%) і дрібного пера гусячого (85%). Сон на подушці Дана здоровий та спокійний.

Особливості та переваги подушки Дана Billerbeck

Подушка пір'яна Billerbeck Дана

Чохол пошитий з 100% натуральної бавовняної тканини - тика. Це дуже міцна і красива тканина, здавна використовується для пошиття чохлів для подушок і матраців з пуховим і пір'яним наповненням, так як щільність тика настільки висока, що не дозволяє пушинки вислизати. При цьому тканина приємна на дотик і м'яка до тіла.

Подушка пір'яна Billerbeck Дана

Сон на хмарі - це реальність, якщо Ви спите на пуховій подушці. Гусячий пух один з найкращих наповнювачів для подушок і ковдр - це натуральний матеріал, дуже теплий, відмінно пропускає повітря, пружний і легкий, міцний, має природні вологовідштовхуючим якостями.  

Подушка пір'яна Billerbeck Дана

Гусяче перо використане в подушках Billerbeck високої якості і ретельно опрацьовано, в порівнянні з пухом пером більш пружне і краще тримає форуму, а значить додає подушці необхідну жорсткість. Пір'яні подушки прекрасний вибір для тих хто любить спати на боці.

Подушка пір'яна Billerbeck Дана

Рекомендований догляд. Що б подушка завжди залишалося повітряної і м'якою її бажано щодня збивати, для забезпечення циркуляції повітря. Кілька разів протягом року необхідно провітрювати подушку, при вологості повітря не вище 60-65% і уникаючи прямих сонячних променів. Зберігати в затемненому і провітрюваному приміщенні. Чистити виріб тільки згідно ярликів по догляду, рекомендуємо використовувати професійну хімчистку.

Подушка пір'яна Billerbeck Дана Вся продукція сертифікована і пройшла санітарно-епідеміологічні експертизу.
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари