Стіл для переговорів D-2000 Loft Design

Код товару:
013162

13 490 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на стіл для переговорів D-2000 Loft Design
Виробник: Loft design
Матеріал: ДСП і метал
Розміри (Шир/Вис/Гл), см: 200х75х200
Гарантія: 12 міс.

Відеоогляд стіл для переговорів D-2000 Loft Design

Стіл для переговорів D-2000 Loft Design - це кругла модель для великих і містких конференц-залів, вміщує одночасно до 12-ти чоловік. Завдяки своїй формі підійде для керівників демократичного типу, які не розмежовують співробітників по ієрархічній драбині, а також дозволить провести засідання між співзасновниками на рівних.

Стіл для переговорів D-2000 виготовлений з двох матеріалів: ламінованого ДСП 32 мм і металу. Родзинки даної моделі - це кругла стільниця і надійний суцільнозварний металевий каркас. Конференц-стіл можна замовити в одному з чотирьох коліьорових рішеннях. Модель надійна і довговічна, прекрасно підійде для обстановки інтер'єру оформленого в стилі лофт або мінімалізм.

Лофтові меблі все популярніші з кожним років, адже вони поєднує надійність, простоту і функціональність. Компанія-виробник з Дніпра Loft design, використовуючи високоякісні матеріали і нестандартний дизайнерський підхід в своїй продукції, змогла найбільш точно, відобразить індустріальний дух стилю лофт. 

Забарвлення варіюється від натурально-світлого кольору "дуб Борас" до насичено-темного "венге лузиана", поверхню тумби приємна на дотик, із зображенням природної структури дерева.

Особливості та переваги:

  • Сучасний дизайн в стилі лофт;
  • Стільниця з ЛДСП 32 мм з кромкою ПВХ 2 мм;
  • Металевий каркас: матово-чорний або сріблястий (порошкова фарба);
  • Вага - 40 кг;
  • Регульовані ніжки;
  • Гарантія - 12 місяців.

Зверніть увагу! Стільниця може бути розділена на кілька секцій для зручності транспортування. Кромка всередині розділеної стільниці 0,5 мм.

Використовувані матеріали і комплектація

Стіл для переговорів D-2000 Loft Design Для виготовлення стільниці використовується ламіноване ДСП, товщиною 32 мм. Даний матеріал високого класу, виробляється без формальдегіду і безпечний для оточуючих. Процес ламінування здійснюється з використанням меламінових смол. Висока якість ЛДСП і багата фактура забарвлення підкреслюють привабливий зовнішній вигляд стільниці. 2-х міліметрова міцна ПВХ кромка (на робочих поверхнях), стійка до розшарування і надійно захищає торці столу від вологи і пошкоджень.
Стіл для переговорів D-2000 Loft Design

Для зручності і простоти збірки стіл оснащений докладною інструкцією і якісною фурнітурою. У комплекті з болтами йде ключ-шестигранник.

Стіл для переговорів D-2000 Loft Design

Каркас столу виконаний з суцільнозварного металевого каркаса. Міцність металу обумовлено його якістю і методом обробки - холодна прокатка. Даний метод підвищує міцність і твердість металу і в цілому поліпшує фізико-механічні властивості. Порошкове покриття на всіх металевих елементах довговічне і стійке.

 

Варіанти забарвлення ДСП

Стіл для переговорів D-2000 Loft Design Стіл для переговорів D-2000 Loft Design Стіл для переговорів D-2000 Loft Design Стіл для переговорів D-2000 Loft Design
Горіх Модена Дуб Борас Венге Лузиана Дуб палена

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари