Полиця PL-1 Loft design

Код товару:
012494
Венге Луізіана

1 440 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на полиця PL-1 Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал: ДСП
Ширина, см: 92 або 112
Висота, см: 30
Глибина, см: 30
Гарантія: 12 міс.

Полиця PL-1 Loft design - це простий, але дуже потрібний елемент робочої обстановки. Дана модель прекрасний вибір для офісу або домашнього кабінету, строгі і прямі лінії конструкції дисциплінують і налаштовують на робочу атмосферу. Меблі в індустріальному стилі з кожним роком набирає все більшої популярності, завдяки своїй надійності і функціональності.

Забарвлення полиці варіюється від натурально-світлого кольору "Дуб Борас" до насичено-темного "Венге Корсика", поверхня приємна на дотик, із зображенням природної структури дерева. Металеві елементи виготовляється в двох колірних рішення: хром і чорний.

Використовувані матеріали і комплектація

Полиця PL-1 Loft design Для виготовлення полки використовується ламіноване ДСП 32 мм. Даний матеріал класу Е1 виробляється без формальдегіду і безпечний для оточуючих. Процес ламінування здійснюється з використанням меламінових смол. Висока якість ЛДСП і багата фактура забарвлення підкреслюють привабливий зовнішній вигляд виробу
Полиця PL-1 Loft design

Для зручності і простоти збірки полку оснащена якісною фурнітурою. У комплекті входять кріплення до стіни.

Полиця PL-1 Loft design

Каркас виконаний з металевої труби товщиною 1,3 мм, квадратного перетину 25х25 мм. Міцність металу обумовлено його якістю і методом обробки - холодна прокатка. Даний метод підвищує міцність і твердість металу і в цілому поліпшує фізико-механічні властивості. Порошкове покриття на всіх металевих елементах довговічне і стійке.

Варіанти забарвлення ДСП

Полиця PL-1 Loft design Полиця PL-1 Loft design Полиця PL-1 Loft design Полиця PL-1 Loft design
Горіх Модена Дуб Борас Венге корсика Дуб палена

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари