Матрац ортопедичний Amulet Lotos

Код товару:
026187
До конца акции осталось:

6 274 грн.

7 843 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Amulet Lotos
Виробник: Lotos
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 150 кг
Висота (см): 25
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Матрац ортопедичний Amulet Lotos - це модель помірної жорсткості, що містить у своїй основі унікальний п'ятизональний блок незалежних пружин Premium PS 5-zone, який забезпечує правильну підтримку різних частин тіла під час сну. Довговічні та якісні матеріали продовжують термін служби матраца та забезпечують високий рівень комфорту.

Серія Лотос - це нова колекція 2024 року, яка складається з шести матраців, що поєднують відмінні ортопедичні та анатомічні якості з вишуканим зовнішнім виглядом. Серія розроблена з використанням новітніх технологій і дозволяє досягти бажаної гармонії під час сну.

Склад матраца Amulet Lotos

Матрац ортопедичний Amulet Lotos
  • Lotos silk fabric
  • Trio-comfort: comfort sense, double sky foam
  • Air fabric
  • Protect felt
  • Premium PS 5-zone
  • Protect felt
  • Support base
  • Air fabric
  • Trio-comfort: comfort sense, double sky foam
  • Lotos silk fabric


Ортопедичний матрац Amulet Lotos - це висока модель - 25 см, витримує навантаження до 150 кг на 1 спальне місце. За шкалою жорсткості 4 із 5. Рекомендований термін експлуатації – 10 років. Гарантія – 36 місяців. 

Опис матеріалів матраца Amulet Lotos
 

Матрац ортопедичний Amulet Lotos

Основа матраца - блок PS 5-zone, він складається з незалежних пружин із конструкцією вище на 14% ніж стандартні пружини. Вищі пружини забезпечують підвищену ортопедичну підтримку.

П'ять зон блоку відрізняються між собою різною силою стиснення пружин. Створена напруга дає різну жорсткість та пружність у заданих зонах, завдяки цьому здійснюється рівномірна та грамотна підтримка всього тіла, від голови до стоп.

Матрац ортопедичний Amulet Lotos

Trio-comfort – це одна з особливостей колекції Lotos, що полягає у поєднанні шарів comfort sense та double sky foam і дозволяє досягти «ефекту невагомості», зняти напругу з м'язів, отримати максимально розслаблення та міцний здоровий сон.

Сomfort sense - легкий і міцний матеріал з поліефірних волокон, додає виробу м'якості, чудово пропускає повітря, створює комфортний мікроклімат під час сну.

Double sky foam - щільна та еластична ортопедична піна, забезпечує підтримку та розслаблення.

Матрац ортопедичний Amulet Lotos Air fabric – екологічно чистий нетканий матеріал, дуже міцний, сприяє циркуляції повітря всередині матраца, збільшує термін служби виробу.
Матрац ортопедичний Amulet Lotos Protect felt - це матеріал із суміші натуральних волокон та синтетичних ниток. Служить захисним прошарком між пружинним блоком та іншими шарами матраца, також він забезпечує додаткову пружність, підвищує експлуатаційні характеристики матраца.
Матрац ортопедичний Amulet Lotos

Support base - необхідний для підтримки форми матраца, має вигляд прямокутних брусків з щільного пінополіуретану, розташованих по периметру. Використання Support base дозволяє уникнути деформації виробу та продовжує його термін служби.

У колекції Lotos використовують піною вискою щільності і вдвічі товщі, ніж у звичайних єврокаркасах.

Матрац ортопедичний Amulet Lotos

Lotos silk fabric (чохол) – виготовлений із вишуканого бельгійського стрейчу. Дизайн чохла незвичайний та елегантний. Тканина м'яка, ніжна, приємна на дотик, не електризується, міцна та довговічна. Додаткова обробка Real Silk, при якій волокна шовку наносяться на поверхню тканини, надає чохлу ще більшої привабливості та комфорту.

Матрац ортопедичний Amulet Lotos

Lotos border – це поєднання меблевої тканини та матеріалу comfort sense. Таке поєднання надає об'єм та рельєф, додатково захищає матрац від зносу та деформації.

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари