Матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса

Код товару:
020804

Безкоштовна доставка

Гарантія 18 місяців

7 698 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса
Виробник: Shine
Тип матраца: Безпружинні
Жорсткість матраца: 3/4 Середній / Жорсткий
Наповнення матраца: Пінополіуретан, Кокосова койра
Висота матраца: 18-23 см
Висота (см): 18
Ціновий сегмент: Недорогий
Додаткові властивості: Ефект "Зима / Літо"
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 18 мес.

Матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса - це безпружинні модель з різнобічної жорсткістю на основі ортопедичної піни Foxe і коксової койри. Матрац зручний з хорошими анатомічними і ортопедичними якостями. Для забезпечення комфортного сну в складі настильних шарів використовується піна Oxigen Foam зі спеціальною порізкою і зондувати мікромассажним ефектом. Велику функціональність матрацу додає знімний чохол з волокнами льону. А для збільшення терміну служби виробу в його конструкції використовують посилений еврокаркас товщиною 10 см.

Особливість даної моделі в комплектації захисним наматрацником, який продовжує термін служби виробу і врятує від забруднення.

Состав матраса Мелісса Shine

       Матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса                  
  • Чохол на блискавці - стрейч-жаккард глибокої прошивки
  • Піна Oxigen Foam
  • Кокосова койра
  • Піна Foxe
  • Піна Oxigen Foam Ч
  • охол на блискавці - стрейч-жаккард глибокої прошивки
  • Єврокаркас

Матрац безпружинний Shine Мелісса з різнобічною жорсткістю. З одного боку - середньої, а з іншого за рахунок наявності кокосової койри - підвищеної. Модель рекомендується як для дорослих, так і для дітей старше 3-х років. Висота матраца 18 см, розрахований на навантаження до 130 кг на одне спальне місце.


Опис матеріалів матраца Мелісса Shine

Матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса

Foxe – це інноваційний матеріал, він складається з суміші різного по своїй щільності пінополіуретану (ППУ) і володіє підвищеною довговічністю, відмінною еластичністю і повітропроникністю.

Матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса Піна Oxigen Foam - щільний та еластичний сучасний матеріал. Спеціальна порізка виділяє три зони які мають мікромасажний ефект.
Матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса

Необхідну жорсткість матрацу надає наявність в його складі кокосової койри. Це природний матеріал з волокон кокосового горіха, екологічно чистий, жорсткий і повітропроникний.

Матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса

Єврокаркас необхідний для підтримки форми матраца та являє собою прямокутні бруски з щільного пінополіуретану, розташовані по периметру. Використання єврокаркаса дозволяє уникнути деформації виробу і продовжує його термін служби. У матраці Дейізі використовується усіленній еврокаркас товщиною 10 см.

Матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса

Чохол на блискавці з стрейч-жаккарад глибокої прошивки з волокнами льону, тканина на дотик приємна. Чохол міцний і добре пропускає повітря, забезпечує комфортний мікроклімат всередині матраца.

Матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса Ефект"зима / літо" в матраці досягається завдяки використанню волокон натурального льону в складі чохла (300 грам на квадратний метр). Так як чохол має відмінну терморегуляцією і повітропроникність, тому комфортний в будь-який час року.

Матрац з наматрацником безпружинний Shine Мелісса

Модель укомплектована бязевих наматрацником на кутових фіксаторах, він продовжує термін служби виробу і захищає його від забруднення.

2021-11-10

Брал дочке 90*200. Отправили через 4 дня. Доставка правда очень долгая была. Но то такое. Спасибо мир дома

К сожалению на скорость работы Новой почты мы никак не влияем. Очень приятно, что в итоге вы остались довольны покупкой

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари